Over Brio

Brio B.V. is in 1990 opgericht. Brio B.V. is een organisatie die internationaal opereert. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige veevoeding, bijbehorende ingrediënten en aanverwante producten en specialiteiten. In de afgelopen jaren is het assortiment van Brio B.V. aanzienlijk verruimd.

In samenwerking met haar Partners heeft Brio B.V. zich ontplooit tot een specialist in biggenvoeding. Het speerpunt van Brio B.V. is het bevorderen van de gezondheid en de groei van uw biggen. Wij zorgen er voortdurend voor dat de kwaliteit van onze producten wordt verbeterd om zo uw biggen van de beste voeding te kunnen voorzien. Een nauwe samenwerking met onze afnemers en leveranciers is hiervoor van essentieel belang. Dit zorgt er daarnaast voor dat wij goed op de hoogte zijn van de wensen van uw varkenshouderij. Brio B.V. is te allen tijde bereid te kijken naar nieuwe ideeën en ontwikkelingen wat betreft biggenvoer.

Voor speciale wensen kunt u contact met ons opnemen om zo tot een specifieke biggenvoeding te komen, die voldoet aan úw eisen.

Bekijk ons gehele product assortiment

Neem een kijkje bij ons product assortiment.

Producten bekijken